Informatie

Over APS Pallethandel BV Rotterdam

vrachtold_midAPS Pallethandel BV is een bedrijf dat ontstaan is uit de transportsector, in de jaren voor de oorlog waren opa en pa Spelman al actief in het vervoeren van allerlei goederen, toen nog zonder pallets, alles los op de auto dus heel veel handwerk.

In de jaren 50 werd er al op kleine schaal gebruik gemaakt van een soort legboord waar de goederen op geladen werden zodat er veel tijdwinst ontstond, zo is dus eigenlijk later het idee ontstaan om een pallethandel te beginnen.

vrachtauto2_midAPS Pallethandel BV is een bedrijf dat in ieders behoefte kan voorzien, wij kunnen werkelijk ieder type pallet zeer snel leveren, nieuw en gebruikt, zowel in hout als in plastic/kunststof. Wij leveren ook snel Heat Treatment pallets volgens de ISPM nr. 15 norm, incl. certificaten.

Alle soorten pallets zoals europallets, blokpallets, balkpallets, CP pallets, havenpallets, opslagpallets, palletopzetranden, plastic/kunststofpallets, gitterboxen, en ga zo maar door, zijn indien nodig dezelfde dag van bestelling leverbaar.

Bij ons is service naar de klant toe heel belangrijk, al onze pallets worden heel nauwkeurig gecontroleerd en indien nodig vakkundig gerepareerd.Wij leveren door heel Nederland, Belgiƫ, Duitsland en Engeland en kunnen ook uw overtollige pallets zowel heel als kapot bij u ophalen, waar we u natuurlijk een goede prijs voor geven.

APS PALLETHANDEL BV: DE BESTE KWALITEIT, DE BESTE SERVICE, CONCURERENDE PRIJZEN

landrovers_06
daf_aps_middel
apscombiklein