Blokpallets

Alle soorten blokpallets

Blokpallet

Blokpallets zijn bij APS Pallethandel BV in diverse maten en uitvoeringen te verkrijgen. Deze pallets kunnen aan vier kanten opgepakt worden, wat bij een balkpallet niet mogelijk is want die is maar aan twee kanten op te pakken.

Het verschil in type blokpallets is dat ze in zware en lichte uitvoeringen leverbaar zijn en aan de onderkant kunnen ze verschillen van omloop / langloop / kortloop en kruisdek en al deze uitvoeringen zijn bij ons direct uit voorraad leverbaar.

Heeft u direct blokpallets nodig? Indien nodig leveren wij nog dezelfde dag. Service staat bij APS Pallethandel BV hoog in het vaandel. Alle blokpallets worden, voor levering, heel nauwkeurig gecontroleerd en indien nodig gerepareerd door onze vakmensen.

Aanbiedingen blokpallets

Op deze site staat een overzicht van alle soorten pallets die APS pallethandel BV levert en inkoopt. Kijk ook eens tussen de aanbiedingen. Grote kans dat u daar uw blokpallets voor een mooie prijs kunt vinden. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Enkele voorbeelden:

blokpallet

Blokpallet 100×120 omloop

blokpallet_langloop

Blokpallet 100×120 langloop

blokpallet_licht

Blok pallet 100×120 licht