Blokpallets

Blokpallets: Wat zijn het?

Blokpallet 100x120 omloop
Blokpallet 100×120 omloop

Een blokpallet is een pallet wat aan vier kanten opgepakt kan worden. Dit in tegenstelling tot een balkpallet die maar aan twee kanten op te pakken is. Blokpallets zijn bij APS Pallethandel in diverse maten en uitvoeringen verkrijgbaar. De ´standaard´ Blokpallet heeft een afmeting van 120 x 100 cm. Deze pallets zijn in veel landen de standaard afmeting.

Het verschil in type blokpallets is dat ze in zware en lichte uitvoeringen leverbaar zijn aan de onderkant kunnen ze verschillen van omloop / langloop / kortloop en kruisdek. Al deze uitvoeringen zijn bij APS Pallethandel direct uit de voorraad leverbaar.

APS Pallethandel koopt en verkoopt alle varianten van de blokpallets. APS Pallethandel garandeert de hoogste kwaliteit, beste service en eerlijke prijzen op al uw blokpallets

Service APS Pallethandel Rotterdam

U kunt bij APS Pallethandel terecht voor nieuwe blokpallets, gebruikte blokpallets en eenmalige blokpallets. Uiteraard bent u ook welkom voor de verhuur van blokpallets. APS Pallethandel Rotterdam streeft altijd naar een snelle levering evenals een snelle ophaal service.

APS Pallethandel faciliteert geen particuliere in- en verkoop. Wij zijn altijd bereikbaar voor vragen en neemt u dan ook gerust contact met ons op. Wij helpen u graag spoedig verder. U kunt via de volgende wegen contact opnemen met APS Pallethandel Rotterdam.

Verkoop gebruikte Blokpallets bij APS Pallethandel

Blokpallets 100x120 langloop
Blokpallets 100×120 langloop

U kunt bij APS Pallethandel ook terecht voor het kopen van gebruikte blokpallets. Gebruikte blokpallets zijn bij ons in diverse maten en uitvoeringen te verkrijgen. APS Pallethandel draagt altijd zorg voor de kwaliteit van de gebruikte pallets. Indien nodig worden pallets vakkundig gerepareerd voordat ze weer de verkoop in gaan.

Ieder blokpallet kan eventueel worden voorzien van een HT ISPM 15 behandeling. Deze pallets mogen over de hele wereld geleverd worden.

Kwaliteit verkoop gebruikte Blokpallets

Alle gebruikte pallets bij APS Pallethandel worden grondig gecheckt en indien nodig gerepareerd. De pallets zijn geschikt voor de chemische sector. Ze kunnen ook ingezet worden voor andere doeleinden zoals bijvoorbeeld voor de voedselindustrie.

De blokpallets worden altijd binnen opgeslagen om er zo voor te zorgen dat ze schoon en droog blijven.

Heeft u vragen over de verkoop van blokpallets? U kunt op verschillende manieren contact opnemen met APS Pallethandel te Rotterdam.

Telefoon: +31 (0)6 54908684
E-mail: anton@apspallethandel.nl
Contactformulier: klikt u hier om het contactformulier in te vullen

Eenmalige Blokpallets

APS Pallethandel levert ook eenmalige blokpallets. Het gebruik van een eenmalig pallet is in principe voor eenmalig gebruik. Indien u hier normaal mee omgaat kunt u deze eenmalige pallets zeker meerdere malen hergebruiken. Een fijn voordeel wat de benaming van deze pallets niet doet vermoeden. Uiteraard ligt de gebruiksduur ook aan de kwaliteit van het pallet.

APS Pallethandel controleert alle pallets zeer nauwkeurig dus u kunt verzekerd zijn van goede kwaliteit. Indien de eenmalige pallets kapot zijn kunnen wij ook deze pallets vaak nog repareren. Zo leveren deze pallets toch nog bij aan duurzaamheid.

Enkele voorbeelden:

blokpallet

Blokpallet-100×120-omloop

blokpallet_langloop

Blokpallet-100×120-langloop

blokpallet_licht

Blokpallet-100×120-licht

Inkoop Blokpallets APS Pallethandel

APS Pallethandel Rotterdam heeft een speciale afdeling voor gebruikte pallet inkoop en ophaal service. Wij komen de gebruikte pallets bij u ophalen tegen een goede prijs. Vaak kan dit nog op dezelfde dag. Wij werken met ons eigen vervoer. De blokpallets worden vervolgens door APS Pallethandel gesorteerd, gecontroleerd eventueel gerepareerd.

Op deze manier blijft u niet zitten met blokpallets waar u geen gebruik meer van maakt en kunnen wij uw pallets in de verkoop zetten. Voor meer informatie over pallet inkoop, ophaal service of voor het maken van een afspraak neemt u contact met ons op.

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met APS Pallethandel te Rotterdam.

Verhuur Blokpallets APS Pallethandel

U kunt tevens terecht bij APS Pallethandel voor het huren van gebruikte pallets. Verhuur is zowel mogelijk voor korte of lange termijn. Dit kan een fijne oplossing voor u zijn indien u echt tijdelijk meerdere blokpallets nodig heeft. We kunnen de blokpallets bij u brengen en weer ophalen. Uiteraard kunt u de pallets ook bij ons ophalen.

Heeft u interesse in het huren van onze gebruikte blokpallets neem dan contact met ons op voor verdere details omtrent levering en prijzen.

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met APS Pallethandel te Rotterdam.

Telefoon: +31 (0)6 54908684
E-mail: anton@apspallethandel.nl
Contactformulier: klikt u hier om het contactformulier in te vullen

Bestelling bij APS Pallethandel

Wij verkopen alleen aan bedrijven. Dit geldt ook voor de opkoop van pallets; deze kopen wij uitsluitend op van bedrijven.

Er staat altijd een groot aanbod klaar voor onze klanten en wij helpen u graag bij uw inkoop keuze en bestelling. U kunt direct via de website een offerte aanvragen en u kunt ons ook altijd mailen of bellen.

Levering Blokpallets

De pallets zijn leverbaar in de Benelux, Duitsland en Engeland. Iedere pallet kan indien wenselijk HT ISPM 15 worden behandeld.

Indien nodig kan uw bestelling op dezelfde dag geleverd worden. We hebben ons eigen vervoer met dichte trailers en volume combi´s.

Contact APS Pallethandel

Heeft u vragen over de inkoop of verkoop van blokpallets? Neemt u dan contact met ons op. Wij reageren zeer snel. U kunt op verschillende manieren contact opnemen met APS Pallethandel te Rotterdam.

Wij reageren zo spoedig mogelijk met de best mogelijke oplossing voor uw aanvraag.