CP pallets

CP pallets: Wat zijn het?

Een CP pallet wordt met name gebruikt in Europese chemische bedrijven. CP pallets zijn gemarkeerd van CP 1 tot CP 9. Deze markeringen geven de verschillende afmetingen aan van het CP pallet. De CP pallets kunnen uiteraard ook in elke andere industrie, zoals bijvoorbeeld de voedselindustrie, gebruikt worden. APS Pallethandel koopt en verkoopt alle varianten van het CP pallet. APS Pallethandel garandeert de hoogste kwaliteit, beste service en eerlijke prijzen op al uw CP pallets
CP pallets

Service CP pallets APS Pallethandel Rotterdam

Bent u opzoek naar CP Pallets? Dan bent u bij APS Pallethandel aan het juiste adres. APS Pallethandel Rotterdam verkoopt zowel nieuwe CP pallets als gebruikte. Ook voor de verhuur van dit type pallets kunt u bij bij APS Pallethandel terecht. Een snelle levering en ophaal service zijn kenmerkend voor de service van APS Pallethandel. Wij faciliteren echter geen particuliere in- en verkoop.

APS Pallethandel helpt u graag bij uw bestelling. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Wij streven er naar om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Telefoon: +31 (0)6 54908684
E-mail: anton@apspallethandel.nl
Contactformulier: klikt u hier om het contactformulier in te vullen

Verkoop gebruikte CP Pallets bij APS Pallethandel

U kunt bij APS Pallethandel ook terecht voor het kopen van gebruikte CP pallets gemarkeerd van CP1 tot CP9. APS Pallethandel draagt altijd zorg voor de kwaliteit van de gebruikte pallets. Indien nodig worden pallets vakkundig gerepareerd voordat ze weer de verkoop in gaan.
Ieder CP pallet kan eventueel worden voorzien van een HT ISPM 15 behandeling. Deze pallets mogen over de hele wereld geleverd worden.

Kwaliteit verkoop gebruikte CP pallets

Alle gebruikte pallets bij APS Pallethandel worden grondig gecheckt en indien nodig gerepareerd. De pallets zijn geschikt voor de chemische sector maar kunnen ook ingezet worden voor andere doeleinden zoals bijvoorbeeld voor de voedselindustrie.
De CP pallets worden altijd binnen opgeslagen om er zo voor te zorgen dat ze schoon en droog blijven.
Heeft u vragen over de verkoop van deze pallets? Neemt u dan contact met ons op. Wij reageren zeer snel. U kunt op verschillende manieren contact opnemen met APS Pallethandel te Rotterdam.

Inkoop CP pallets APS Pallethandel

APS Pallethandel Rotterdam heeft een speciale afdeling voor gebruikte pallet inkoop en ophaal service. Wij komen de gebruikte pallets bij u ophalen tegen een goede prijs. Vaak kan dit nog op dezelfde dag. Wij werken met ons eigen vervoer. De pallets worden vervolgens door APS Pallethandel gesorteerd, gecontroleerd eventueel gerepareerd.
Op deze manier blijft u niet zitten met CP pallets waar u geen gebruik meer van maakt en kunnen wij uw pallets in de verkoop zetten. Voor meer informatie over pallet inkoop, ophaal service of voor het maken van een afspraak neemt u contact met ons op.
U kunt op verschillende manieren contact opnemen met APS Pallethandel te Rotterdam.

Telefoon: +31 (0)6 54908684
E-mail: anton@apspallethandel.nl
Contactformulier: klikt u hier om het contactformulier in te vullen

Enkele voorbeelden:

CP 3 pallet

CP3 pallet

CP 4

CP4 pallet

CP 7 pallet

CP7 pallet

CP 9

CP9 pallet

Verhuur CP pallets APS Pallethandel

U kunt tevens terecht bij APS Pallethandel voor het huren van gebruikte pallets. Verhuur is zowel mogelijk voor korte of lange termijn. Dit kan een fijne oplossing voor u zijn indien u echt tijdelijk meerdere CP pallets nodig heeft. We kunnen de pallets bij u brengen en weer ophalen. Uiteraard kunt u de pallets ook bij ons ophalen.
Heeft u interesse in het huren van onze gebruikte CP pallets neem dan contact met ons op voor verdere details omtrent levering en prijzen.
U kunt op verschillende manieren contact opnemen met APS Pallethandel te Rotterdam.

Bestelling bij APS Pallethandel

Wij verkopen alleen aan bedrijven. Dit geldt ook voor de opkoop van pallets; deze kopen wij uitsluitend op van bedrijven.
Wij hebben altijd een groot aanbod klaar staan voor onze klanten en wij helpen u graag bij uw inkoop keuze en bestelling. U kunt direct via de website een offerte aanvragen en u kunt ons ook altijd mailen of bellen.

Levering CP pallets

De pallets zijn leverbaar in de Benelux, Duitsland en Engeland. Iedere pallet kan indien wenselijk HT ISPM 15 worden behandeld.
Indien nodig kan uw bestelling op dezelfde dag geleverd worden. We hebben ons eigen vervoer met dichte trailers en volume combiĀ“s.

Contact APS Pallethandel

Heeft u vragen over de inkoop of verkoop van dit type pallets? Neemt u dan contact met ons op. Wij reageren zeer snel. U kunt op verschillende manieren contact opnemen met APS Pallethandel te Rotterdam.

Wij reageren zo spoedig mogelijk met de best mogelijke oplossing voor uw aanvraag.