Eenmalige pallets

Eenmalige pallets: Wat zijn het?

eenmalige palletsEenmalige pallets zijn in verschillende maten en in iedere palletvorm verkrijgbaar. Het gebruik van een eenmalig pallet is in principe voor eenmalig gebruik. Indien u hier normaal mee omgaat kunt u deze pallets zeker meerdere malen hergebruiken. Een fijn voordeel wat de benaming van deze pallets niet doet vermoeden. Uiteraard ligt de gebruiksduur ook aan de kwaliteit van het pallet.

APS Pallethandel controleert alle pallets zeer nauwkeurig dus u kunt verzekerd zijn van goede kwaliteit. Indien de eenmalige pallets kapot zijn kunnen wij ook deze pallets vaak nog repareren. Zo leveren deze pallets toch nog bij aan duurzaamheid.
Eenmalige pallets kunnen in iedere sector gebruikt worden. Van chemie tot de voedselsector. Daarnaast worden deze pallets ook veelvuldig gebruikt in distributiecentrums.

Verschillende maten Eenmalige Pallets

Eenmalige pallets zijn bij APS Pallethandel Rotterdam verkrijgbaar in verschillende maten om zowel lichte als zware ladingen te kunnen dragen. Tevens is er variëteit in het aantal latten afhankelijk van de grootte en draagkracht van het pallet. Ieder Eenmalig pallet kan eventueel worden voorzien van een HT ISPM 15 behandeling om deze geschikt te maken voor verzending over de hele wereld.

eenmalige pallet

Eenmalige pallet 80×120 7 latten

5_lat_pallet_80x120

Eenmalige pallet 80×120 5 latten

Waarom Eenmalige Pallets

Eenmalige Pallets zijn goedkoper en een ander voordeel is dat er voor dit type geen registratie bijgehouden hoeft te worden. Afhankelijk van de kwaliteit kan een Eenmalig Pallet toch vaak meerdere malen gebruikt worden wat de duurzaamheid uiteindelijk toch ten goede komt.

Service APS Pallethandel Rotterdam

Bent u opzoek naar goedkope maar kwalitatief goede pallets voor eenmalig gebruik, opteert u dan voor onze eenmalige maar hoog kwalitatieve pallets. APS Pallethandel Rotterdam kenmerkt zich door haar zeer snelle levering en ophaal service. Wij leveren indien nodig dezelfde dag nog. Belangrijk om te weten is dat wij geen particuliere in- en verkoop faciliteren.
Heeft u vragen over onze eenmalige pallets? Neemt u dan contact met ons op. Wij reageren zeer snel. U kunt op verschillende manieren contact opnemen met APS Pallethandel te Rotterdam.

Kwaliteit verkoop Eenmalige Pallets

De kwaliteit van onze Eenmalige Pallets is hoog. Hierdoor kunt u, indien u hier normaal mee omgaat, deze pallets zeker meerdere malen gebruiken.
De Eenmalige Pallets worden bij binnenkomst voor de verkoop altijd grondig gecheckt door ons team. Heeft u pallets die gerepareerd moeten worden neemt u dan contact met ons op. Dan kunnen we de mogelijkheden bespreken. De pallets zijn geschikt voor iedere sector evenals voor distributiecentrums. Al onze pallets worden altijd binnen opgeslagen om er zo voor te zorgen dat ze schoon en droog blijven.
Heeft u vragen over de verkoop van Eenmalige Pallets? Neemt u dan contact met ons op. Wij reageren zeer snel. U kunt op verschillende manieren contact opnemen met APS Pallethandel te Rotterdam.

Per telefoon: +31 (0)6 54908684
Per e-mail: anton@apspallethandel.nl
Per contactformulier: klikt u hier om het contactformulier in te vullen

Bestelling bij APS Pallethandel

Wij verkopen alleen aan bedrijven. Dit geldt ook voor de opkoop van onze andere (niet Eenmalige) pallets; deze kopen wij uitsluitend op van bedrijven.
Wij hebben altijd een groot aanbod klaar staan voor onze klanten en wij helpen u graag bij uw inkoop keuze en bestelling. U kunt direct via de website een offerte aanvragen en u kunt ons ook altijd mailen of bellen.

Levering Eenmalige Pallets

De pallets zijn leverbaar in de Benelux, Duitsland en Engeland. Iedere pallet kan indien wenselijk HT ISPM 15 worden behandeld.
Indien nodig kan uw bestelling op dezelfde dag geleverd worden. We hebben ons eigen vervoer met dichte trailers en volume combi´s.

Contact APS Pallethandel

Heeft u vragen over de verkoop van Eenmalige pallets of wilt u uw pallets laten repareren? Neemt u dan contact met ons op. Wij reageren zeer snel. U kunt op verschillende manieren contact opnemen met APS Pallethandel te Rotterdam.