Pallet inkoop en pallet verkoop

Pallet inkoop

APS Pallethandel BV heeft een speciale afdeling voor pallet inkoop. Wij komen de gebruikte pallets bij u ophalen, tegen een goede prijs. Vaak kan dit al dezelfde dag. De pallets worden door APS Pallethandel weer gesorteerd, gecontroleerd en evt. gerepareerd. Op die manier blijft u niet zitten met pallets waar u geen gebruik meer van maakt en kunnen wij uw pallets doorverkopen aan geïnteresseerden. Wilt u graag meer informatie over pallet inkoop? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Onze nieuwste aanwinst met laadklep om alle pallets snel en droog bij onze klanten te leveren of op te halen.

APS Pallethandel BV doet niet alleen aan pallet inkoop, maar uiteraard ook aan pallet verkoop.

Pallet verkoop

Alle gebruikte pallets die wij hebben opgehaald voor de pallet inkoop, gaan naar de pallet verkoop. Wij verkopen nieuwe en gebruikte pallets in alle soorten maten. Op de site vindt u een overzicht van ons actuele aanbod.

Heeft u iets nodig dat op dit moment niet op de site staat? U kunt contact met ons opnemen en wij zorgen voor de pallets die u nodig heeft. Ook als u nog pallets heeft liggen, kunt u contact met ons opnemen. Wij kopen uw pallets, zodat ze de pallet verkoop weer ingaan. Zo blijft ons aanbod divers.

U kunt van A tot Z op palletgebied bij APS Pallethandel terecht!!

Zeer snelle levering en ophaal service!

Geen particuliere in- en verkoop!