Pallet inkoop en pallet verkoop

Pallet inkoop en verkoop bij APS Pallethandel

APS Pallethandel BV heeft een speciale afdeling voor pallet inkoop en pallet verkoop. Wij komen de gebruikte pallets bij u ophalen, tegen een goede prijs. Vaak kan dit al dezelfde dag. U kunt ook zelf de pallets bij ons komen inleveren. De pallets worden door APS Pallethandel weer gesorteerd, gecontroleerd en evt. vakkundig gerepareerd.

Op die manier blijft u niet zitten met pallets waar u geen gebruik meer van maakt en kunnen wij uw ingeleverde pallets doorverkopen aan geïnteresseerden. Belangrijk om te weten is dat wij geen particuliere in- en verkoop faciliteren.

Welke soorten pallets kunt u bij APS Pallethandel inleveren?

APS Pallethandel koopt verschillende soorten pallets op zoals Euro pallets, CP pallets, blokpallets en eenmalige pallets. Heeft u andere pallets liggen overleg dan even telefonisch met ons inkoop team. Dan kijken wij of u deze pallets ook bij ons kan inleveren.

Onze nieuwste aanwinst met laadklep om alle pallets snel en droog bij onze klanten te leveren of op te halen.

pallet inkoop en pallet verkoop
pallet inkoop en pallet verkoop
pallet inkoop en pallet verkoop
pallet inkoop en pallet verkoop

De waarde van uw pallets

De waarde van uw pallets hangt af van de kwaliteit. In sommige gevallen kan het nodig zijn dat uw pallets gerepareerd moeten worden en in dat geval zal de waarde iets lager liggen dan wanneer het pallets van goede kwaliteit zijn en direct doorverkocht kunnen worden. U kunt bij APS Pallethandel rekenen op een rechtvaardige en goede prijs voor al uw pallets, die u bij ons ingeleverd heeft. Voor een inschatting van de waarde van uw ingeleverde pallets neemt u contact op met ons inkoop team. Zij helpen u graag verder.

Wilt u graag meer informatie over pallet inkoop? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Duurzaamheid

De inkoop en verkoop van gebruikte pallets is belangrijk voor APS Pallethandel. Zo dragen wij bovendien ook een steentje bij aan duurzaamheid. Het is een fijn idee als een pallet een tweede, derde of tiende leven krijgt. Op deze manier zijn er minder bomen nodig voor nieuwe pallets. Onze pallets worden zeer vakkundig gerepareerd. Vaak kunnen ingeleverde pallets, die soms zelfs onbruikbaar lijken, zo gerepareerd worden dat ze toch weer de verkoop in kunnen.

Heeft u pallets liggen, die u bij ons zou willen inleveren, maar twijfelt u of de kwaliteit goed genoeg is voor hergebruik, neemt u dan toch altijd even contact met ons op. Zo kunnen wij samen de staat van uw pallets evalueren en waar nodig ons reparatieteam inschakelen om de pallets weer bruikbaar te maken.

Pallet verkoop

Alle ingeleverde gebruikte pallets bij APS Pallethandel worden grondig gecheckt en bovendien indien nodig gerepareerd. APS Pallethandel biedt een gevarieerd aanbod aan gebruikte pallets inzetbaar voor verschillende doeleinden. Zo zijn de pallets geschikt voor bijvoorbeeld de voedselsector evenals de chemische industrie.

De pallets, die bij ons zijn ingeleverd, worden altijd binnen opgeslagen om er zo voor te zorgen dat ze schoon en droog blijven.

Heeft u vragen over de verkoop van onze gebruikte pallets? Neemt u dan contact met ons op. Wij reageren zeer snel. U kunt op verschillende manieren contact opnemen met APS Pallethandel te Rotterdam.

Levering pallets

De pallets zijn leverbaar in de Benelux, Duitsland en Engeland. Bovendien kunnen de pallets met HT ISPM 15 worden behandeld.
Indien nodig leveren we de bestelling op dezelfde dag. We hebben ons eigen vervoer met dichte trailers en volume combi´s.

Contact

Heeft u iets nodig dat op dit moment niet op de site staat? U kunt contact met ons opnemen en wij zorgen voor de pallets die u nodig heeft. Ook als u nog pallets heeft liggen, kunt u contact met ons opnemen. Wij kopen uw pallets waardoor ze de pallet verkoop weer ingaan. Zo blijft ons aanbod divers.