Europallets

Europallets: Wat zijn het?

Europallets
Europallets

Europallets zijn de meest bekende en verkochte pallets. De afmetingen van een Euro pallet is 80 x 120 cm. Een Euro pallet mag alleen gefabriceerd worden door erkende bedrijven. Hier houden wij uiteraard toezicht op.

Service APS Pallethandel Rotterdam

APS Pallethandel verkoopt nieuwe Euro pallets en gebruikte Euro pallets. Anderzijds kunt u ook bij ons terecht voor de verhuur van Euro pallets. APS Pallethandel Rotterdam kenmerkt zich door haar zeer snelle levering evenals haar ophaal service. Belangrijk om te weten is dat wij geen particuliere inkoop noch verkoop faciliteren.
Voor vragen over de inkoop of verkoop van Europallets kunt u contact opnemen met APS Pallethandel te Rotterdam.

Telefoon: +31 (0)6 54908684
E-mail: anton@apspallethandel.nl
Contactformulier: klikt u hier om het contactformulier in te vullen

Inkoop, verkoop en verhuur Europallets

Inkoop Europallets APS Pallethandel

Voor gebruikte pallets heeft APS Pallethandel Rotterdam een speciale afdeling. Wij komen de gebruikte pallets bij u ophalen tegen een goede prijs. Het ophalen kan vaak nog op dezelfde dag want we werken met ons eigen vervoer. APS Pallethandel sorteert, controleert en repareert indien nodig de Europallets. Kortom zo blijft u dus niet zitten met Europallets waar u geen gebruik meer van maakt en kunnen wij uw pallets in de verkoop zetten. Voor meer informatie neemt u contact met ons op.

Telefoon: +31 (0)6 54908684
E-mail: anton@apspallethandel.nl
Contactformulier: klikt u hier om het contactformulier in te vullen

Verkoop gebruikte Europallets bij APS Pallethandel

Bij APS Pallethandel bieden we A keus Europallets en B keus Europallets.

Een Euro pallet A keus ziet er bijna hetzelfde uit als een nieuwe pallet waardoor het bijna geen gebruikssporen vertoont. Daarnaast is het pallet blank van kleur.

Een Euro pallet B keus kenmerkt zich door lichte gebruikssporen en zal daardoor wat donkerder van kleur zijn. De kwaliteit van deze pallets is absoluut goed en zodoende prima geschikt om te ruilen bij klanten.

Iedere Euro pallet kan eventueel worden voorzien van een HT ISPM 15 behandeling. Deze pallets mogen over de hele wereld geleverd worden.

Kwaliteit verkoop gebruikte Europallets

Alle gebruikte pallets bij APS Pallethandel worden grondig gecheckt en indien nodig gerepareerd. De pallets zijn zowel geschikt voor zowel de voedselsector als de chemische industrie.
De Europallets worden altijd binnen opgeslagen om er zo voor te zorgen dat ze schoon en droog blijven.
Vragen over de verkoop van Europallets? U kunt op verschillende manieren contact opnemen met APS Pallethandel te Rotterdam.

Verhuur Europallets APS Pallethandel

U kunt tevens terecht bij APS Pallethandel voor het huren van gebruikte pallets. Verhuur is zowel mogelijk voor de korte als de lange termijn. Dit kan een fijne oplossing voor u zijn indien u echt tijdelijk meerdere Euro pallets nodig heeft. We kunnen de Europallets zowel bij u brengen als weer ophalen. Uiteraard kunt u de pallets ook bij ons ophalen.
Heeft u interesse in het huren van onze gebruikte Euro pallets neem dan contact met ons op voor verdere details omtrent levering en prijzen.
U kunt op verschillende manieren contact opnemen met APS Pallethandel te Rotterdam.

Bestellen en leveren

Bestelling bij APS Pallethandel

Wij verkopen alleen aan bedrijven. Dit geldt ook voor de opkoop van pallets; deze kopen wij uitsluitend op van bedrijven.
Wij hebben bovendien een groot aanbod klaar staan voor onze klanten. Wij helpen u graag bij uw inkoop keuze en bestelling. U kunt direct via de website een offerte aanvragen. Daarnaast kunt ons ook altijd mailen of bellen.

Levering Europallets

De pallets zijn intussen leverbaar in de Benelux, Duitsland en Engeland. Iedere pallet kan indien wenselijk HT ISPM 15 worden behandeld.
Indien nodig kan uw bestelling op dezelfde dag geleverd worden. We hebben ons eigen vervoer met dichte trailers en volume combiĀ“s.

Contact APS Pallethandel

Wilt u iets vragen over de inkoop of verkoop van Europallets? U kunt op verschillende manieren contact opnemen met APS Pallethandel te Rotterdam.

Wij reageren zo spoedig mogelijk met de best mogelijke oplossing voor uw aanvraag.