Europallets

Europallets: Wat zijn het?

Europallets zijn de meest bekende en verkochte pallets. De afmetingen van een Euro pallet is 80 x 120 cm. Een Euro pallet mag alleen gefabriceerd worden door erkende bedrijven. Hier houden wij toezicht op. europallets

Service APS Pallethandel Rotterdam

APS Pallethandel verkoopt zowel nieuwe Euro pallets als gebruikte Euro pallets en u kunt bij ons ook terecht voor de verhuur. APS Pallethandel Rotterdam kenmerkt zich door haar zeer snelle levering en ophaal service. Belangrijk om te weten is dat wij geen particuliere in- en verkoop faciliteren.
Heeft u vragen over de inkoop of verkoop van Europallets? Neemt u dan contact met ons op. Wij reageren zeer snel. U kunt op verschillende manieren contact opnemen met APS Pallethandel te Rotterdam.

Per telefoon: +31 (0)6 54908684
Per e-mail: anton@apspallethandel.nl
Per contactformulier: klikt u hier om het contactformulier in te vullen

Verkoop gebruikte Europallets bij APS Pallethandel

APS Pallethandel biedt A keus Europallets en B keus Europallets.
Een Euro pallet A keus ziet er bijna hetzelfde uit als een nieuwe pallet en is blank van kleur en vertoont bijna geen gebruikssporen.

Een Euro pallet B keus kenmerkt zich door lichte gebruikssporen en zal wat donkerder van kleur zijn. Let wel; de kwaliteit van deze pallets is absoluut goed en prima geschikt om te ruilen bij klanten.
Iedere Euro pallet kan eventueel worden voorzien van een HT ISPM 15 behandeling. Deze pallets mogen over de hele wereld geleverd worden.

Kwaliteit verkoop gebruikte Europallets

Alle gebruikte pallets bij APS Pallethandel worden grondig gecheckt en indien nodig gerepareerd. De pallets zijn geschikt voor zowel de voedselsector als de chemische industrie.
De Europallets worden altijd binnen opgeslagen om er zo voor te zorgen dat ze schoon en droog blijven.
Heeft u vragen over de verkoop van Europallets? Neemt u dan contact met ons op. Wij reageren zeer snel. U kunt op verschillende manieren contact opnemen met APS Pallethandel te Rotterdam.

Inkoop Europallets APS Pallethandel

APS Pallethandel Rotterdam heeft een speciale afdeling voor gebruikte pallet inkoop en ophaal service. Wij komen de gebruikte pallets bij u ophalen tegen een goede prijs. Vaak kan dit nog op dezelfde dag. Wij werken met ons eigen vervoer. De Europallets worden vervolgens door APS Pallethandel gesorteerd, gecontroleerd eventueel gerepareerd.
Op deze manier blijft u niet zitten met Europallets waar u geen gebruik meer van maakt en kunnen wij uw pallets in de verkoop zetten. Voor meer informatie over pallet inkoop, ophaal service of voor het maken van een afspraak neemt u contact met ons op.
U kunt op verschillende manieren contact opnemen met APS Pallethandel te Rotterdam.

Per telefoon: +31 (0)6 54908684
Per e-mail: anton@apspallethandel.nl
Per contactformulier: klikt u hier om het contactformulier in te vullen

Verhuur Europallets APS Pallethandel

U kunt tevens terecht bij APS Pallethandel voor het huren van gebruikte pallets. Verhuur is zowel mogelijk voor korte of lange termijn. Dit kan een fijne oplossing voor u zijn indien u echt tijdelijk meerdere Euro pallets nodig heeft. We kunnen de Europallets bij u brengen en weer ophalen. Uiteraard kunt u de pallets ook bij ons ophalen.
Heeft u interesse in het huren van onze gebruikte Euro pallets neem dan contact met ons op voor verdere details omtrent levering en prijzen.
U kunt op verschillende manieren contact opnemen met APS Pallethandel te Rotterdam.

Bestelling bij APS Pallethandel

Wij verkopen alleen aan bedrijven. Dit geldt ook voor de opkoop van pallets; deze kopen wij uitsluitend op van bedrijven.
Wij hebben altijd een groot aanbod klaar staan voor onze klanten en wij helpen u graag bij uw inkoop keuze en bestelling. U kunt direct via de website een offerte aanvragen en u kunt ons ook altijd mailen of bellen.

Levering Europallets

De pallets zijn leverbaar in de Benelux, Duitsland en Engeland. Iedere pallet kan indien wenselijk HT ISPM 15 worden behandeld.
Indien nodig kan uw bestelling op dezelfde dag geleverd worden. We hebben ons eigen vervoer met dichte trailers en volume combiĀ“s.

Contact APS Pallethandel

Heeft u vragen over de inkoop of verkoop van Europallets? Neemt u dan contact met ons op. Wij reageren zeer snel. U kunt op verschillende manieren contact opnemen met APS Pallethandel te Rotterdam.

Wij reageren zo spoedig mogelijk met de best mogelijke oplossing voor uw aanvraag.